تامر عاشور
تامر عاشور

فتحت الفنانة سما المصري النار على الفنان تامر عاشور، بعد أن اصدرت محكمة جنح التهرب الضريبي في التجمع الخامس بالحبس سنة لتامر عاشور وكفالة 10 آلاف جنيه، بتهمة التهرب الضريبي

علقت سما على خبر حبس تامر قائلة عبر موقع الصور “إنستجرام” :”بجح اوي، اللهم لا شماتة، بقي طالع بتشتم فيا من أيام قناة فلول وبتعمل بوستات بتشتمني وتطلع الآخر متهرب من الضرايب؟؟ يعني لما ربنا يديك من وسع كمان بتاكل حق البلد وفلوس الغلابة بتاعت الضرايب؟؟ اللي اختشوا ماتوا والله”.

أضافت :”أنت بجح أوي شاطر بس كل شوية تعمل بوست ضدي وأنا أصلا ما أعرفكش أنت مين وكنت بتشتم قناه فلول زمان وكانت مضايقاك أوي مش فاهمة ليه، وبتاكل فلوس البلد ومابترضاش تدفع الضرائب”.

تابعت :”ع العموم بالشفا السنة الحبس دي بس روح أدفع فلوس البلد عشان ماتتاخدش في حديد من بيتكم، اتقوا الله يا فنانين ويا رجال أعمال ويالاعيبه كورة يلي مابتدفعوش الضرائب وكروشكوا اتمليت، اتقوا الله دي فلوس الغلابة”.

من راديو مصر علي الهوا

راديو مصر علي الهوا ... صوت شباب مصر

اترك رد

رسالتك علي الهوا