الأقسام
همسة إمام مذيعة ميجا إف إم تنتقد فنانة شابة

وجهت همسة إمام مقدمة برنامج “من إمبارح للنهاردة” عبر محطة ميجا إف إم، انتقادات إلى الجيل الجديد من الفنانين بسبب تعاملهم بغرور وعدم احترام، بحسب ما وصفتها.
أوضحت همسة إمام عبر حسابها على Facebook، أنها ترددت قبل التطرق بشكل علني إلى تلك المشكلة، لكن كثرة المواقف التي تتعرض لها كمذيعة دفعتها للحديث، حيث كتبت: “جيل جديد من النجوم للأسف فيه كم غرور وعدم احترام لمهنة المذيع اللي بيحاول يعمل شغله بكل ذوق و بأدب”.
أضافت: “شغلي وشغل حضرتك مرتبطين ببعض وممكن تعتذر بكل ذوق، بدل التجاهل و عدم الرد لأني بكل بساطة بعمل شغلي زي ما حضرتك بتعمل شغلك، وأنا عارفة أنك مشغول بس مجرد أنك ترد علي برسالة: اعتذر و شكراً، ده هيأخرك عن حاجة؟”.
كشفت همسة إمام عن موقف واجهته مؤخرًا مع فنانة شابة وحفيدة فنان راحل، دون أن تذكر اسمها، وقالت إنها اتصلت بها على مدار 3 أيام من أجل الاتفاق معها على مداخلة هاتفية مدتها دقيقتين في حلقة عن ذكرى وفاة جدها، لكنها فوجئت بها تغلق الخط في وجهها، رغم أنها من طلبت الاتصال بها لكي تحدد ميعاد للمداخلة، ولم تعاود الاتصال أو تعتذر عما حدث.
أردفت همسة إمام: “في جيل مش فاهم يعني أيه مذيع بيحاول يعمل شغله، زي ما حضرتك بتعافري عشان تاخدي دور في أي عمل فني او ما بتعافريش مش عارفة!.. المنفعة متبادلة و عمري ما هقلل من نفسي مع نجم مش بيحترم مهنتي و لا بيحترم مجهود بيتعمل بكل احترام”.
تابعت أن هناك فرق في طريقة التعامل بين تلك الممثلة التي لا يتخطى مشوارها الـ5 سنوات وبين نجوم كبار يتعاملون بكل ذوق وامتنان ويقبلوا المشاركة في البرامج أو يعتذروا بكل أدب، موضحة: “تحية كبيرة واحترام لكل نجم بيحترم مهنتي كمذيعة و لكل نجم ركبه الغرور و العنجهية… عايزة اقول له : النجم سيرة و قبل أي شيء كلنا بنجتهد في شغلنا… و الإحترام لازم يكون متبادل. و شكر خاص جداً لكل الفنانين اللي شرفت بيهم طول ما أنا بشتغل في مهنتي اللي بحبها و بحترمها و مش هسمح لحد يهينها”.
اختتمت همسة إمام تدوينتها وكتبت: ” افتكروا دايماً البدايات عشان فعلاً الأخلاق بتبان في النجومية و الشهرة”.
يذكر أن همسة إمام تقدم برنامج “من إمبارح للنهاردة” الذي يبث في التاسعة مساءً بتوقيت مصر يومي الجمعة والسبت من كل أسبوع عبر محطة ميجا إف إم.
الأقسام
الحلقة ٢٢١ من برنامج ف الروقان مع اكرم مفتاح
الأقسام
الدلافين الحلقة الرابعة مع احمد ميلانو و ضيف الحلقة النجم الراحل سمير غانم

يا تري الفنان الراحل سمير غانم😎 لما هيقابل احمد ميلانو😄 في برنامج الدلافيين🐬🐬 هيحصل ايه😏 و هيجاوب ازاي و هيعرف يعوم في بحر الأسئلة 👀 ولا هيغرق في دوامة الضحك و الهزار تعالوا نشوف 😁🙈❤️😏
الأقسام
الحلقة الخامسه من برنامج مزيكا يوتيرن مع جهاد هاني – احمد مكي

الحلقة الخامسه من برنامج مزيكا يوتيرن مع جهاد هاني – احمد مكي
لاستماع الحلقة الخامسه من برنامج مزيكا يوتيرن مع جهاد هاني – احمد مكي
- أخبار الراديو3 أشهر ago
فرصة للعمل براديو مصر على الهوا للمذيعين و المذيعات ٢٠٢٥
- تاريخ10 أشهر ago
“غموض مومياء باشيري: شاهدة على عبقرية الحضارة المصرية القديمة”
- أخبار الراديو8 أشهر ago
احدث فيديو ل ستوديو راديو مصر علي الهوا
- بودكاست11 شهر ago
الحلقة 208 من برنامج في الروقان مع أكرم مفتاح
- السينما و الفن10 أشهر ago
“فيلم جوازة توكسيك: قصة حب كوميدية مليئة بالمفارقات والنجوم البارزين”
- ثقافة10 أشهر ago
“أول جريمة في تاريخ البشرية: قصة قابيل وهابيل”
- أنمي8 أشهر ago
“إعلان الموسم الثاني من أنمي “The Apothecary Diaries” في 2025 على كرانشي رول”
- ثقافة10 أشهر ago
“كتاب أفكار تجعلك تحب الحياة.. وتتجنب الانتحار: رحلة تأمل وتعافي نفسي”